torsdag 7. mai 2009

Spander-noe-dagen!

Først og fremst: Søskenbarn Mr. Strand har bursdag: Gratulere til deg.

SÅ: I dag mine frender er det Spander-noe-dagen! Selvfølgelig med et tilhørlig event på facebook, hvor intreserte kan melde sin interesse. Spander-noe-dagen er en tilfeldig arrangert festdag i regi av MJ og HeiditheLady. Den sprang ut at den tidligere suksessen: "Hvor gøy kan man ha det i Trondheim uten sol eller penger", og ventes og være banebrytende i studentmiljøet. Spander-noe-dagen gå ut på at hvem som helst som har noe, en brødskive, en PC, en kaffe, en klem, en god vits, anything you got egentlig, skal finne hygge i å spandere det på noen som ikke har det, dvs: Heidi og Marianne. Dette vil bli en festdag uten ende, her snakker vi god stemning og masse smil. MJ and Heidi stiller med underholdning og masse kjærlighet, DU stiller med fulle eller tomme lommer. En viktig del av Spander-noe-dagen er selvfølgelig at du ikke trenger å spandere noe, du kan være omså like blakk som oss, det viktigste er å grave litt i fantasien og finne frem noe som vil glede omgivelsene. 

Vi er lei eksamenslesing og slutten på stipendet, i dag vil vi smile og le og aller helst heise flagg, men der gjennstår en liten detalje med de som lager kalenderene. Appropo: Til alle der ute som insisterer på å heise Det Norske Flagg i hutt og gever: 

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flaggbruk i Norge tilsier at fra og med mars til og med oktober skal det norske flagget heises kl. 08.00, og fra og med november til og medfebruar skal det heises kl. 09.00. Flagget fires ved solnedgang, men senest kl. 21.00.

NordlandTroms og Finnmark gjelder det egne regler for månedene november til og med februar. Da skal flagget heises kl. 10.00 og fires kl. 15.00.

Flagget skal aldri berøre bakken.

Ved dødsfall skal flagget heises til halv stang dødsdagen og bisettelsesdagen. Flagget må alltid først heises helt til topps og deretter fires ned til halv stang. Halv stang betyr at flagget fires ned en tredel av stangens lengde. Etter bisettelsen heises flagget til topps.

Et falmet og slitt flagg bør fornyes, da det ikke lenger er verdig som nasjonalsymbol. Når det kasseres skal flagget enten brennes eller sprettes opp i sømmene slik at fargene skilles.


Så vet dere det. Flagget skal altså ikke henge ute 2. mai kl svært svært tidlig på morgenen. Det er fy. 


Ha en trivelig Spander-noe-dag alle sammen!



Ingen kommentarer: